Wat kan je verwachten van een Visualisatieboard?

Misschien is het voor je heel herkenbaar, je verzameld allerlei mooie afbeeldingen op bv Pinterest. Maar, dan… hoe vertaal je dit naar je eigen interieur.

TYPISCHROOS  kan juist met deze verzameling van afbeeldingen een mooi beeld vormen van jouw wensen en eisen voor je inrichting. Door samen deze afbeeldingen te bespreken ontstaat bij mij een totaalplaatje. Deze wordt vervolgens zichtbaar gemaakt op een Visualisatieboard. Het zijn niet zomaar wat mooie plaatjes, maar het is een doordacht plan. Iedere afbeeldingen vertelt iets over de sfeer, persoonlijke kleuren, vormen en materialen.

Een Visualisatieboard is het uitgangspunt van je interieur. Het Visualisatieboard wordt gepresenteerd op een A3 foamboard, deze zal persoonlijk worden toegelicht. Dit Visualisatieboard ontvang je ook digitaal zodat je het altijd bij je hebt als je gaat shoppen. Want probeer maar eens met woorden uit te leggen aan een tegel, -en/of keukenboer hoe jij het voor je ziet. Het is maar net hoe hij/zij het interpreteert. Door het Visualisatieboard te laten zien wordt dit voor de uitvoerende partijen in 1 oogopslag duidelijk. Zo voorkom je dus lange en moeizame gesprekken.

Daarbij weet je ook voor jezelf welke sfeer je moet aanhouden om miskopen te voorkomen. Zo wordt het shoppen super ontspannend.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Just contact me