Stappenplan verbouwing nieuwe woning

Via via kwamen deze opdrachtgevers bij TYPISCHROOS terecht. Ze gaan een huis kopen, maar deze is zeker niet instap klaar. Na ons orientatiegsprek kon ik aan het werk gaan met de wensen en eisen om van dit huis een thuis voor ze te gaan creëren.

Ze gaven aan dat koken een grote rol speelt in de vrije tijd. Ze houden van koken maar willen ook graag veel mensen hiervan mee laten genieten. Dus de focus komt op een grote, praktische, gezellige keuken te liggen. Uiteraard moet hier een knots van een tafel bij aansluiten. Door een uitbouw aan de achterzijde te plaatsen ontstaat er heel veel extra ruimte. Maar dan krijg je tevens een hele lange muur. Het is belangrijk dat deze muur een break krijgt. Nu moeten er ook meerdere functies worden toegevoegd. Ze willen graag een ruimte voor de kindjes om te spelen, een werkplek, veel opbergruimte, een whisky hoek, een haard in de kamer en in de keuken en absoluut een heerlijke hoekbank.

 

Wil je nog meer projecten van TYPISCHROOS bekijken? Kijk dan eens op ››››  projecten

Een leuk extraatje is een video. in dit project waren de schetsen grof opgezet om een beter beeld te kunnen vormen. Maar als je door de schetsen heen te loopt, wordt de visualisatie van de ruimte optimaal.