TYPISCH ROOS heeft met RTL4 samengewerkt om een item over het nut van vastgoedstyling te maken. Dit item is uitgezonden bij het woonprogramma Woontips.

Vastgoedstylist TYPISCHROOS is objectief en kijkt door de ogen van de potentiële kopers

Vastgoedstylist TYPISCHROOS kan voorkomen dat jij wakker ligt met de gedachten “hoe kan ik mijn huis zo snel mogelijk verkopen voor de beste prijs?” En denk jij “hoe voorkom ik deze verkoopstress?” Wil jij zo snel mogelijk gaan genieten van je nieuwe droomhuis. Samen met je vrienden uitgebreid tafelen, lekker bankhangen in je nieuwe living of samen met je kindje het nieuwe kamertje inrichten.

TYPISCHROOS maakt van je thuis jouw huis!

Bij de doeltreffende vastgoedstyling van TYPISCHROOS wordt ADVIES OP MAAT gegeven. Er wordt per huis gekeken wat er nodig is om deze zo optimaal mogelijk te presenteren. TYPISCHROOS bekijkt jouw huis door de ogen van de potentiële bewoners. Ik ga kijken of we meubels moeten toevoegen of juist weg laten om de ruimte zo optimaal mogelijk tot z’n recht te laten komen. Het element licht verstrekt dat nog eens. Hierbij let ik op de lichtinval in huis en de verlichting. Door de functies van een ruimte te laten zien creëer ik meer leefruimte. Dit kan de waarde verhogen van jouw huis. TYPISCHROOS legt de focus voor 100% op je huis! Dit wordt bereikt door ervoor te zorgen dat men, tijdens de foto’s en de bezichtiging niet de aandacht legt op persoonlijke spulletjes of dat men zich ergens aan moet ergeren. Ieder huis heeft ‘unique selling points’. Deze worden door TYPISCHROOS extra benadrukt. Kortom je huis wordt aantrekkelijk voor een zo’n breed mogelijke doelgroep en dat zonder ‘over the top’ styling.
Het hiervoor gehanteerde tarief is €65,00 per uur inclusief 21% btw en exclusief €0,49 reis en kilometervergoeding vanaf Hengelo gemeten vanaf Dennenbosweg te Hengelo OV.

Vastgoedfotografie

Doordat ik interieuradvies en vastgoedfotografie combineer weet ik exact hoe ik je huis het meest tot de verbeelding van de potentiële koper kan laten spreken. Wat je ziet op de foto’s, is wat je aantreft in de woning. Dus geen misleidend gebruik van de groothoeklens. Het tarief voor de fotoreportage is €190,00 incl. 21% btw en exclusief €0,49 reis en kilometervergoeding vanaf Hengelo gemeten vanaf Dennenbosweg te Hengelo OV.

Met de vastgoedstylist TYPISCHROOS komt het Vast Goed!