Als een gedateerde woning in de verkoop gaat, calculeer je bouwkosten bij de vraagprijs in. MAARRR… wat belangrijk is om te weten, je kan het verkoopproces versnellen door er nog even de volle aandacht aan te geven. Je kan dus ook een proces vertragen door er niks mee te doen. Klinkt logisch toch!?!
 

Project 1:

Bij dit project heeft TYPISCHROOS de verkopende partij ontzorgt door alles voor ze te regelen. Wij hebben de woning in opdracht leeg gehaald, schoongemaakt en op nieuw ingericht. Door rekening te houden met de juiste sfeer en stijl krijgt het gedateerde gevoel juist een moderne touch, lees: de bakstenen muur.

 

Project 2:

Bij deze woning was de opdrachtgever er zich heel bewust van wat het effect van vastgoedstyling kan zijn. De woning zelf was flink onder handen genomen, dus daar zit sowieso de meerwaarde van de prijs in.

Vastgoedstyling werkt voor de duur van het verkoopproces. Als je woning direct vanaf het begin goed scoort, kan je er een goede prijs voor krijgen. Naar 3 maanden begint je woning “besmet” te raken. Men heeft dan twijfels over de woning en dit gaat vaak ten koste van je vraagprijs.

Het is vooral belangrijk dat je de potentiële kopers laat genieten van de woning tijdens de bezichtiging. Dit betekent ook dat men zo min mogelijk afgeleid is en zelf moet nadenken over de mogelijkheden. Men wil zichzelf graag zien woning in het huis. Dus een goede sfeer neerzetten en de grote van de ruimte laten zien is dan cruciaal. Dit bereik je door de woning in te richten. Over het algemeen denkt men dat een lege ruimte groter oogt maar dat is juist niet het geval. Te vaak vergist men zich in de afmetingen van een lege ruimte.

#verkoopstyling #verkoopproces #vlotteverkoop #focusvanhetgedateerdeafhalen #laatjelekkerontzorgen door TYPISCHROOS