Vastgoedadvies om jouw vastgoed voor de beste prijs te verhuren!

Ben jij vastgoedeigenaar? En wil jij je object voor de beste prijs verhuren?

Voordelen gemeubileerde woning

Een gemeubileerde huurwoning heeft haar voordelen. Veel spullen en benodigdheden zijn al aanwezig, wat een groot financieel voordeel kan zijn voor de huurder. Je hoeft immers geen meubels en keukenwaar aan te schaffen. Dit kan de uitkomst zijn als men hierin niet wil investeren of als men tijdelijk in een huurwoning wil verblijven.

De kracht zit hier wel in een interieur welke is afgestemd op het exterieur en dat er een neutrale sfeer wordt gecreëerd. Deze spreekt een grote groep potentiële huurders aan. Ondanks dat men een gemeubileerde woning huurt kan je hiermee toch een “thuis” scheppen.

Eigenschappen gemeubileerde woning

Als een huurwoning wordt verhuurd als gemeubileerde woning, dan dient de woning over enkele vaste eigenschappen te beschikken. Zo hoort de woning te beschikken over vaste vloerbedekking. Ook dient er raamdecoratie aanwezig te zijn in het huurhuis. Verder is er utiliteitsverlichting aanwezig. De keuken dient uitgerust te zijn met koelkast, eventueel een vaatwasser (tegenwoordig steeds vaker een vereiste), een fornuis, een afzuigkap, oven en/of magnetron, serviesgoed, bestek, pannen, mixer en andere keukenbenodigdheden. Een wasmachine is een vereiste, een droger is optioneel. Bovendien horen er meubels aanwezig te zijn zoals zithoek, televisie, eethoek, bed(den), kasten. Ook linnengoed en lampen zijn een vereiste. In principe moet het zo zijn dat je alleen maar je koffers hoeft te pakken om te kunnen verhuizen naar een gemeubileerde woning.

Klinkt dit heel aanlokkelijk? Laten wij samen gaan hartstromen om te ontdekken hoe we het beste eindresultaat kunnen krijgen.

Vraag vastgoedadvies om jouw huis snel te verkopen voor de beste prijs?

Vastgoedstyling is onmisbaar bij de optimale presentatie van jouw huis. Maar uiteraard vraagt elke woning om een eigen aanpak.

Hier kan je het beste vastgoedadviseur TYPISCHROOS bij betrekken. TYPISCHROOS ruikt, kijkt en voelt wat de potentiële bewoners ook ervaren.

Daarbij zie jezelf vaak niet meer wat een ander wel ziet. Je hebt waarschijnlijk jaren met veel plezier in je thuis gewoond. Maar nu deze in de verkoop gaat moet jouw huis aantrekkelijk worden voor een zo’n breed mogelijk doelgroep. TYPISCHROOS helpt je om van  je thuis jouw huis te maken.

Het begint bij jou als huiseigenaar!

TYPISCHROOS is als vastgoedstylist niet de enige die invloed heeft op de verkoop van jouw huis. Het begint bij jou als eigenaar!

Zonder dat jij je er bewust van bent, heb jij een enorme invloed op een snelle verkoop. Je hebt er jaren met heel veel plezier gewoond en hebt lief-en-leed gedeeld. Als geen ander kan jij vertellen waarom je destijds verliefd bent geworden op dit huis. Gebruik deze ervaring en zorg dat de potentiële koper net zo verliefd wordt.

Maak bijvoorbeeld een korte video waarin je vertelt hoe fijn je in dit huis hebt gewoond. Of organiseer regelmatig een Open Huis. Veel huiseigenaren zijn nog emotioneel verbonden met hun huis. Ze kunnen het nog niet loslaten en vinden het moeilijk om het huis te verkopen. De eerste fase van loslaten is het inpakken van die spullen die je niet meer gebruikt. Dit creëert direct ruimte en het scheelt tijd tijdens het verhuizen. Een win-win situatie!

Als jij echt klaar bent om het huis te verkopen, zie je dat terug in de presentatie. De uitstraling en inrichting passen bij het huis en jij hebt het volledig losgelaten.

Het huis is klaar om snel verkocht te worden!

Lege woning voor vastgoedstylingIngericht met kartonnen meubelen

Ontvang de potentiële koper alsof het je vrienden zijn.

Het enige wat jij wilt is dat de potentiële koper volop geniet van je huis tijdens de bezichtiging. Je kan er zelf zoveel mogelijk aan doen om dit te bewerkstelligen. Zorg ervoor dat men de ruimte in 1 oogopslag kan inschatten. Dus presenteer geen lege ruimtes. Hierdoor lijkt je huis ook nog eens kleiner. Zorg voor een hapje en een drankje, een fijn achtergrondmuziekje, neutrale geur en voorkom dat men zich ergens aan moet ergeren.

Kan jij hierbij wel wat hulp gebruiken?

Just contact me!