Verdient je huis een make over? Ga je verhuizen en wil je vanaf het begin met een goed plan gaan werken? Woon je in een huis wat niet als een thuis voelt?

Maar… heb je geen idee waar je moet beginnen? Om de eerste stappen te kunnen zetten, ben je bij TYPISCHROOS aan het juiste adres.

TYPISCHROOS geeft je hiervoor de handvatten. Je ontvangt advies op maat. Samen gaan we het ontwerpproces in. Dit proces verloopt in stappen. Voor je beeldvorming zie je hier de stappen in het ontwerpproces.

Tarieven interieuradvies

Het oriëntatiegesprek – 1 ste afspraak

Ik wil je graag eerst leren kennen voordat ik je persoonlijk advies kan geven. Wat is er nodig om je thuis te laten voelen en wat zijn de mogelijkheden in je huis.

Het visualisatiebord – de 1ste schetsen – 2de afspraak

Allereerst gaan wij je stijl bepalen. Dit wordt vertaald op het visualisatiebord. Hierop zie je in één oogopslag de beoogde sfeer. Aansluitend op dit visualisatiebord wordt in schetsvorm het ontwerp op een 3D opgemaakte plattegrond met zijaanzichten uitgewerkt. Tijdens een 2de afspraak worden deze ontwerpen mondeling toegelicht. In een gezamenlijk overleg gaan we toetsen of jullie wensen en ideeën zijn vertaald in de gestelde doelen, zoals besproken tijdens ons oriëntatiegesprek. Eventuele knelpunten zullen worden besproken.

Het definitieve ontwerp – 3de afspraak

De input uit ons laatste gesprek wordt uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Hierop worden de adviezen inzichtelijk, de indeling, de productkeuzes, de materialen, kleuren en structuren komen allemaal samen in het definitieve ontwerp. Dit definitieve ontwerp wordt persoonlijk aan je gepresenteerd tijdens een laatste afspraak.

Gangbaar verloop met het mooiste eindresultaat waarin alle mogelijkheden tijdens het ontwerpproces zijn besproken en uitgewerkt. Je persoonlijk tarief wordt bepaald nadat ons oriëntatiegesprek heeft plaatsgevonden. Dit is afhankelijk van je wensen, verwachtingen en de ruimtes.

TYPISCHROOS hanteert een ontwerp uurtarief van € 65,-.

Dan nog even dit!

Personal interieur shopper: 

Als personal interieur shopper ga ik graag met jou op pad voor de aankoop van meubilair, verlichting of accessoires. Dit kan zijn bij de realisatie van het aangeboden persoonlijke ontwerp of misschien wil je advies bij het maken van de definitieve keuze voor de keuken, vloer, gordijnen, badkamer, bank, vloerkleed. Laat mij je wensen weten en ik ga met je mee.

Hiervoor staat een speciaal shop uurtarief van € 50,-

De aangeboden tarieven is inclusief “heel veel aandacht” en 21% btw en exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,49 p/km vanaf Hengelo OV.

Wat mij betreft plannen we onze afspraken in het weekend. Wel zo makkelijk, toch?!

Geef mij carte blanche dan kan jij de komende jaren écht gaan genieten in je thuis.