Verdient je huis een make over? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Om de eerste stappen te kunnen zetten, ben je bij TYPISCHROOS aan het juiste adres. TYPISCHROOS geeft je hiervoor de handvatten. Je ontvangt advies op maat. Dat betekent dat TYPISCHROOS kijkt naar je persoonlijke levensstijl. Samen gaan we het ontwerpproces in. Dit proces verloopt in stappen. Hierdoor kan het één niet zonder het ander ontstaan. 

Wat mag je verwachten bij een;

Orientatiegesprek

TYPISCHROOS wil je graag leren kennen. Ik ga mij eerst inleven in jouw leven.

* Hoe wil jij leven? * wat is de gezinssituatie? * welke sfeer sluit bij je gevoel aan? * welke stukken gaan mee naar het nieuwe interieur? en nog veel meer..

Visualisatiebord

Je nieuwe woonstijl wordt visueel gemaakt op een persoonlijk visualisatiebord, je ziet in één oogopslag de sfeer van je nieuwe interieur. De juiste combinaties worden gemaakt en afgestemd op kleur, materiaal, structuur en patroon. Dit digitale visualisatieboard is ook heel handig als je gaat shoppen of tegen mooie producten aanloopt. Zo voorkom je miskopen.

Tips & Trucs

De “hé, wat goed daar had ik zelf niet aan gedacht”, de uitgesproken wensen of bijvoorbeeld wat aansluit bij de bouw van je huis.

Productkeuze

Productadvies welke online verkrijgbaar zijn qua maat, kleur en materiaal.

Werktekening

Het begint bij de optimale indeling van de ruimtes in je woning. De functie staat uiteraard centraal in elke ruimte. In aanvulling op het visualisatieboard worden door middel van schetsen en afbeeldingen de besproken ruimte op een 2D plattegrond ingetekend. Dit is noodzakelijk voor de juist maatvoering en het overzicht. Bij de werktekening wordt ook het ontwerp van bv de keuken, een kastenwand of een haard/tv ombouw opgenomen.

3D Schetsen

Om het ontwerp visueel te versterken worden bepaalde hoeken visueel gemaakt door middel van 3D schetsen. Op deze manier krijg je al een goed beeld van het eindresultaat.

Concrete shoppinglist online en offline

Nu de stijl is bepaald wordt deze vertaald naar concrete producten. TYPISCHROOS maakt voor je een selectie zodat jij niet dagen online hoeft te surfen naar de juiste producten. Om aan je verwachtingen te kunnen voldoen wordt je aangeraden om het beoogde budget aan te geven. Op deze concrete shopping list staat een overzicht van de geadviseerde producten inclusief de prijzen en de online&offline verkoopadressen. Met één druk op de knop kan je nu gaan shoppen voor de meubels, raam, en vloerbekleding en accessoires die mooi op elkaar aansluiten als geheel en het thuisgevoel creëren. Kortom bespaar jezelf uren of misschien wel dagen shoppen en geniet van het gemak van een persoonlijke shoppinglist.

Presentatie

Het ontwerp wordt gepresenteerd op een A3 bord, deze zal persoonlijk worden toegelicht. Je ontvangt deze tevens digitaal.

Akoestiek advies

Tegenwoordig worden veel harde materialen in de basis gebruikt. Hiermee onstaat het probleem galm in huis. Dit is op te lossen. Tijdens dit advies ontvang je persoonlijke tips & trucs.

Verlichtingsplan

Ook al heb je nog zo’n mooie sfeer neergezet de verlichting in je huis is cruciaal. Het kan de sfeer maken of breken. Aangezien we zo ongeveer de helft van het jaar afhankelijk zijn van kunstlicht is het belangrijk dat je voldoende licht in huis hebt. Niet alleen om de functies goed te kunnen uitvoeren maar ook voor de sfeer. Op een plattegrond worden de lichtpunten geadviseerd hierop kan je zien welke type lampen, het aantal lumen in de ruimte noodzakelijks zijn en de type warmtebron, oftewel Kelvin in het totaalplaatje passen. Hiervan ontvang je een lijst met de producten inclusief de prijzen en de online verkoopadressen.

Begeleiding/ontzorgen (meerprijs is afhankelijk van project)

TYPISCHROOS geeft je de handvatten voor je nieuwe thuis. Hier kan je direct mee aan de slag. Als jij een handige Harry bent of kent is dat ook prima uitvoerbaar. Maar als dat niet zo is of je kan de tijd niet vinden om te gaan shoppen, dan begeleid ik je graag bij de uitvoering en realisatie. Afhankelijk van het definitief ontwerp, zal bepaald moeten worden welke specialisten voor welke werkzaamheden nodig zijn. TYPISCHROOS kan zorg dragen voor de selectie, productie, levering en plaatsing van de diverse benodigde (maatwerk) woonproducten waaronder stoffering, vloer-, wand- en raambekleding, meubelen, verlichting en woonaccessoires.

Ik wil graag praktisch advies aan huis

Kies TYPISCH ADVIES

Ik wil mijn stijl ontdekken en mijn huis opfrissen

Kies TYPISCH INTERIEUR ADVIES

Ik heb behoefte aan uitgebreid advies om mijn interieur op te frissen

Kies TYPISCH INTERIEUR ADVIES OP MAAT

Ik wil een compleet, tot in de puntjes uitgewerkt interieurplan

Kies INTERIEUR ADVIES OP MAAT SPECIAL

TYPISCH ADVIES

Styling advies – 2 uur

Tips & trucs

€ 175,- (inclusief 21% BTW)

Projectduur 1 werkdag

TYPISCH VOOR MIJ

TYPISCH INTERIEUR ADVIES

Oriëntatiegesprek – 1 uur

Visualisatieboard – online

Tips & Trucs – online&offline

€ 275,- (inclusief 21% BTW)

Projectduur 3 werkdagen

TYPISCH VOOR MIJ

TYPISCH INTERIEUR ADVIES OP MAAT

Oriëntatiegesprek – 1 uur

Visualisatieboard

Tips & Trucs – offline

2de persoonlijke gesprek

Productkeuze – online

Werktekening 2D

3D visualisatie – 2x zijaanzicht

3de persoonlijk gesprek – presentatie

Aankoop begeleiding/ontzorgen (meerprijs in overleg, afhankelijk van project)

€ 650,- (inclusief 21% BTW)

Projectduur 10 werkdagen

TYPISCH VOOR MIJ

TYPISCH INTERIEUR ADVIES OP MAAT SPECIAL

Oriëntatiegesprek – 1 uur

Visualisatieboard

Tips & Trucs – online&offline

2de persoonlijke gesprek

Productkeuze – online

Werktekening 2D

3D visualisatie – 3x zijaanzicht + top aanzicht

3de persoonlijk gesprek – presentatie

Concrete shoppinglist online&offline

Akoestiek advies

Verlichtingsplan

4de persoonlijke gesprek – finetunen + aanvullende info + afsluitende presentatie

Aankoop begeleiding/ontzorgen (meerprijs in overleg, afhankelijk van project)

€ 1175,- (inclusief 21% BTW)

Projectduur 12 werkdagen

TYPISCH VOOR MIJ

Dan nog even dit!

De aangeboden tarieven zijn inclusief heel veel aandacht en inclusief 21% BTW en exclusief reis, -kilometervergoeding van € 0,25 p. km vanaf Hengelo OV

Wat mij betreft plannen we onze afspraken in het weekend. Wel zo makkelijk, toch?!

Als jij contact hebt gelegd, zal ik je vragen om de nodige info per mail te sturen. Op deze manier ben ik goed voorbereid. Maar dat betekent ook dat het proces bij mij al te werken. De uren van voorbereiding en het creatieve proces kan ik nooit omzetten in een uurtarief. Dit verklaard dat er vaste tarieven worden gehanteerd. Het kan zijn dat uit ons oriëntatiegesprek een meer of minderprijs komt. Maar dit gaat allemaal in overleg.

En, om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk om goed na te denken wat je wensen zijn. Er is misschien meer tijd nodig dan je verwacht om aan je verwachtingen te kunnen voldoen.

Het wordt tijd dat jij de handvatten ontvangt zodat jij kan zeggen:

IK KAN DE KOMENDE JAREN VOLOP GAAN GENIETEN VAN EEN INTERIEUR WAT FEILLOOS AANSLUIT BIJ MIJN LEVENSSTIJL.

Ik wil nog even wat projecten zien