Verdient je huis een make over? Ga je verhuizen en wil je vanaf het begin met een goed plan gaan werken? Woon je in een huis wat niet als een thuis voelt?

Maar… heb je geen idee waar je moet beginnen? Om de eerste stappen te kunnen zetten, ben je bij TYPISCHROOS aan het juiste adres.

TYPISCHROOS geeft je hiervoor de handvatten. Je ontvangt advies op maat. Samen gaan we het ontwerpproces in. Dit proces verloopt in stappen. Voor je beeldvorming zie je hier de stappen in het ontwerpproces.

Tarieven interieuradvies

Het oriëntatiegesprek – 1 ste afspraak

Ik wil je graag eerst leren kennen voordat ik je persoonlijk advies kan geven. Wat is er nodig om je thuis te laten voelen en wat zijn de mogelijkheden in je huis.

Het visualisatiebord – de 1ste schetsen – 2de afspraak

Allereerst gaan wij je stijl bepalen. Dit wordt vertaald op het visualisatiebord. Hierop zie je in één oogopslag de beoogde sfeer. Aansluitend op dit visualisatiebord wordt in schetsvorm het ontwerp op een 3D opgemaakte plattegrond met zijaanzichten uitgewerkt. Tijdens een 2de afspraak worden deze ontwerpen mondeling toegelicht. In een gezamenlijk overleg gaan we toetsen of jullie wensen en ideeën zijn vertaald in de gestelde doelen, zoals besproken tijdens ons oriëntatiegesprek. Eventuele knelpunten zullen worden besproken.

Het definitieve ontwerp – 3de afspraak

De input uit ons laatste gesprek wordt uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Hierop worden de adviezen inzichtelijk, de indeling, de productkeuzes, de materialen, kleuren en structuren komen allemaal samen in het definitieve ontwerp. Dit definitieve ontwerp wordt persoonlijk aan je gepresenteerd tijdens een laatste afspraak.

Gangbaar verloop met het mooiste eindresultaat waarin alle mogelijkheden tijdens het ontwerpproces zijn besproken en uitgewerkt, investering € 1500,- Je persoonlijk tarief wordt bepaald nadat ons oriëntatiegesprek heeft plaatsgevonden. Dit is afhankelijk van je wensen, verwachtingen en de ruimtes.

Wij kunnen hierna nog een stap verder gaan. Wordt ontzorgt en geef alles uit handen. Tarief wordt bepaald door project.

Akoestiek advies

Tegenwoordig worden veel harde materialen in de basis gebruikt. Hiermee ontstaat het probleem galm in huis. Het is super vervelend als je elkaar niet goed kan verstaan, daarbij is het heel vermoeiend. Dit is op te lossen. Tijdens dit advies ontvang je persoonlijke tips & trucs.

€65,- per uur

Personal shoppen

Wil je heel gericht samen met TYPISCHROOS shoppen voor een bank, keuze van stoffering, of gewoon lekker samen naar een grote woonwinkel zoals Anne-Marie Wonen VandaagConceptStore Loods5 of Eijerkamp? Of heb je zelf wel een favoriete winkel waar je graag komt. TYPISCHROOS gaat graag met je mee. We gaan 2 uur gezamenlijk winkelen en leg ik je in deze tijd ook zoveel mogelijk uit en laat ik praktische voorbeelden zien.

€ 175,- (elk volgend uur € 65,-)

Dan nog even dit!

De aangeboden tarieven zijn inclusief “heel veel aandacht” en 21% BTW en exclusief reistijd en kilometervergoeding van € 0,49 p/km vanaf Dennenbosweg te Hengelo OV.

Wat mij betreft plannen we onze afspraken in het weekend. Wel zo makkelijk, toch?!

Geef mij carte blanche dan kan jij de komende jaren écht gaan genieten in je thuis.