Wandpanelen

Tegenwoordig leven wij in strakke en minimalistische interieurs met veelal hoge plafonds, strakke wanden en harde vloeren. Het is allereerst praktisch en geeft veel rust in de basis. Maar het geluid weerkaatste tegen deze harde materialen, hierdoor wordt het geluid niet geabsorbeerd en ontstaat er een nare galm in huis. Deze galm geeft weer onrust en is erg vermoeiend.

Je kan de geluidsgolven onderbreken met bijvoorbeeld gordijnen, een vloerkleed of meerdere planten. Op de wanden kan je deze vilten wandpanelen ophangen. Deze zien er niet alleen sfeervol en decoratief uit maar vangen ook voor een groot deel het akoestische probleem op. De neutrale natuurlijke tinten van de wandpanelen zorgen ervoor dat ze in meerdere stijlen aansluiten.

Het wandpaneel heeft de afmetingen 115×75 cm. Bij meerdere wandpanelen naast elkaar vang je nog meer de galm in huis op.

Maak gebruik van de 10% korting door het wandpaneel zelf op te halen. De kosten om ze te verzenden komen op €15,-

Verminder onrust in huis, herrie, harde geluiden en bestel vandaag nog de wandpanelen, dan kan morgen het grote genieten al beginnen.

Kleur: naturel kleuren

€ 98,-

Deze is voor mij

Stalen kast

Hoe geweldig is deze stalen vitrinekast. Presenteer je mooiste accessoires in deze stoere stalen kast. De deur is deels van datzelfde plaatstaal in combinatie met glas wat zorgt voor een stoere industriële uitstraling. Kenmerkend zijn de stoere handgrepen, de grove lasnaden en slijpsporen.

Afmetingen: 220 hoog x 40 breed x 40 diep

Kleur: verweerde look staal

€ 395,-

Deze is voor mij

Windlicht

XL windlicht. Dit windlicht van grijs/wit gespoten ijzerwerk is voorzien van een interne kaarshouder.

Door zijn ronde vorm met gaaswerk geeft dit een bijzonder sfeervol licht. Het handvat kan je ophangen in een boom of de veranda.

Afmetingen: 40 hoog diameter 40 cm

Kleur: grijze/wit

€ 49,-

Deze is voor mij

Krans wilgentakken

Ik vind hem geweldig. Deze XXL krans van wilgentakken staat perfect boven de bank, naast de eethoek of gewoon op een vrij muur. Gebruik de krans eens horizontaal boven een tafel en decoreer het met producten uit het seizoen. Deze krans match lekker zowel in een landelijk interieur als in de Bohemian style.

Afmetingen: diameter 100 cm

Kleur: grijs/taupe

€ 149,-

Deze is voor mij

Zuil teakhout

Teak houten zuil. Geweldige eyecatcher in huis. Past in vrijwel elk interieur. Plaats er een windlicht of een grote vaas op en je hebt verder geen deco meer nodig. (alleen in die hoek dan hé, ;-))

Afmetingen: 110 hoog x 40 breed x 40 diep

Kleur: teak oranje/bruin

€ 125,-

Deze is voor mij

Kussen zwart/crème/wit

Zeer uniek aaibaar kussen. De opdruk is van fluweel i.c.m. glans lak. Extra zachte vulling. Opdruk grove pixel “jaren zestig vrouw” print. Het kussen is voorzien van een rits over de volledige breedte.

Afmetingen: 70×50

Kleur: zwart/crème/wit

€ 99,-

Deze is voor mij

Vaas Chinees porselein

Wauw, wat een super mooie unieke vaas. Deze is gemaakt van oud Chinees porselein.

Doordat het handwerk is is er geen ander gelijke te vinden. Dus one of a kind vaas.

Afmetingen: 40 hoog x 23 diameter

Kleur: wit/crème

€ 139,-

Deze is voor mij

Decoratieve takken

Decoratieve takken. Wit opgespoten

Afmetingen: hoogte 65

Kleur: wit/crème

5 stuks € 14,50

Deze is voor mij