WANDKLEED

Doordat wij tegenwoordig veel harde materialen in de basis gebruiken, ontstaat het probleem akoestiek. Hierdoor krijg je te maken met een galm.  Je kan dit opvangen met deze wandkleden. De wandkleden worden in opdracht gemaakt. Dit wandkleed is gemaakt van vilt.

Afmetingen: 115×75

Kleur: licht grijs

€ 98,-

Deze is voor mij

WANDKLEED

Doordat wij tegenwoordig veel harde materialen in de basis gebruiken, ontstaat het probleem akoestiek. Hierdoor krijg je te maken met een galm. Je kan dit opvangen met deze wandkleden. De wandkleden worden in opdracht gemaakt. Dit wandkleed is gemaakt van vilt met wollen piping band.

Afmetingen: 115×75

Kleur: wit

€ 98,-

Deze is voor mij

WANDKLEED

Hoe geweldig en stoer is dit wandkleed? Deze is geknoopt met 2 kleuren touw. Je kan dit decoratieve wandkleed binnen en buiten ophangen. Dus als je nog op zoek bent naar een leuk en uniek item aan de muur…

Afmetingen: 190×50

Kleur: beige/taupe

€ 39,-

Deze is voor mij

WANDKLEED

Wandkleed van vilt met wollen draad als detail. Hiermee wordt een deel van de galm in huis opgevangen. Ook te koop als 2-luik of 3-luik, om nog groter effect te bereiken.

Afmetingen: 82×62

Kleur: Creme/wit

€ 85,-

Deze is voor mij

FOODCOVER

Deze foodcover gemaakt van bamboe met dekgaas werkt perfect om je voedsel  af te dekken voor ongedierte. Daarbij is deze alleen al voor de sfeer een diewilikhebben object.

Afmetingen: diameter 50 cm

Kleur: beige

€ 19,-

Deze is voor mij