Oh ja hoor, daar is ons ondergeschoven kindje, het lichtplan.

Verlichting is een onderschat onderdeel van het interieur. Veel verder dan het kiezen van leuk uitziende lampen komt het niet vaak. Dit terwijl verlichting buiten dat het functioneel is, ook sfeer en uitstraling geeft aan je interieur.
Aangezien we allemaal ons best doen ons huis zo leuk mogelijk te maken, kan een lichtplan dus eigenlijk niet ontbreken. Een lichtplan is overigens niet iets wat je alleen vóór een verbouwing kunt maken. Ook wanneer je helemaal niet van plan bent te gaan verbouwen, kun je een lichtplan maken om je huis meer sfeer te geven.

Ik vergelijk het lichtplan ook wel eens met mijn werk. Wij zijn van cruciaal belang om de juiste sfeer in huis te brengen. Maar, er wordt nogal eens op ons bezuinigd. Zo jammer, vind ik dan hé. 😉 Want ik weet dat wij de juiste sfeermakers zijn. Nadat je een lichtplan van mij hebt ontvangen en deze is uitgevoerd zal jij het kunnen beamen. En denk je “waarom heb ik dat nu niet eerder gedaan”

Dus wil jij je niet langer ergeren in het donker en genieten van goede sfeervolle, functionele verlichting? Je hoeft het alleen maar even aan mij door te geven.

Ja ik wil graag genieten in mijn thuis