Stappenplan ontwerp proces

Verdient je huis een make over? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Om de eerste stappen te kunnen zetten, ben je bij TYPISCHROOS aan het juiste adres. TYPISCHROOS geeft je hiervoor de handvatten.

Je ontvangt advies op maat. Dat betekent dat TYPISCHROOS kijkt naar je persoonlijke levensstijl. Hoe wil jij je voelen thuis, wat vind je belangrijk in huis, hoe gebruik jij je huis het liefst en wat zijn de mogelijkheden in jouw huis. Samen gaan we het ontwerpproces in. Dit proces verloopt in stappen. Hierdoor kan het één niet zonder het ander ontstaan. In ons eerste gesprek hoor ik graag van je wat je wensen zijn. Vervolgens ontvang je een advies op maat offerte. Om je alvast een beeld te geven hoe het proces verloopt, zie je hieronder de diensten waar je gebruik van kan maken. 

Plan van aanpak totaal interieurplan 

Intakegesprek-

TYPISCHROOS wil je graag leren kennen. Ik wil me eerst inleven in jouw leven. 

Visualisatiebord-

Je nieuwe woonstijl wordt visueel gemaakt op een persoonlijk visualisatiebord, je ziet in één oogopslag de sfeer van je nieuwe interieur. Op het visualisatiebord worden details en verfijning aangebracht. De juiste combinaties worden gemaakt en afgestemd op kleur, materiaal, structuur, patroon.

Werktekening-

Het begint bij de optimale indeling van de ruimtes in je woning. De functie staat uiteraard centraal in elke ruimte. In aanvulling op het visualisatieboard worden door middel van schetsen en afbeeldingen de besproken ruimte op een 2D plattegrond ingetekend. Om het ontwerp visueel te versterken kan het zijn dat bepaalde hoeken visueel worden gemaakt door 3D schetsen.

Productkeuze

Er wordt geadviseerd in producten, qua maat, kleur en materiaal. Deze sluiten perfect aan bij het totaalplaatje.

Presentatie

Het ontwerp wordt gepresenteerd op een A3 bord, deze zal persoonlijk worden toegelicht. Je ontvangt deze tevens digitaal.

Nieuwsgierig naar voorbeelden zodat je een beeld kan vormen >>>>>>>> Check this

Optie’s

* Concrete shoppinglist-

Nu de stijl is bepaald wordt deze vertaald naar concrete producten. TYPISCHROOS maakt voor je een selectie zodat jij niet dagen online hoeft te surfen naar de juiste producten. Om aan je verwachtingen te kunnen voldoen wordt je aangeraden om het beoogde budget aan te geven. Op deze concrete shopping list staat een overzicht van de geadviseerde producten inclusief de prijzen en de online verkoopadressen. Met één druk op de knop kan je nu gaan shoppen voor de meubels, raam, en vloerbekleding en accessoires die mooi op elkaar aansluiten als geheel en het thuisgevoel creëren. Kortom bespaar jezelf uren of misschien wel dagen shoppen en geniet van het gemak van een persoonlijke shoppinglist. 

Nieuwbouwwoning

Tennisvereniging

Recreatiewoning

* Personal shopping– 

Ga jij verhuizen of is je huis toe aan een opknapbeurt? Dan krijg jij misschien ook te maken met keuzestress. Er is zoveel moois te koop. Maar wat sluit nu aan bij jou stijl en waar krijg jij een goed gevoel van? Stel dat je deze vragen kan beantwoorden, dan ga je naar de winkel. Het is in ieder geval belangrijk dat je met een plan naar de winkel gaat. Maak een grove opzet van hetgeen waar je hart een sprongetje bij maakt. Maar hoe ga je kiezen uit de aangeboden kleuren, materialen en structuren. En wat match nu juist wel of niet bij elkaar. Vind je het lastig om de keuzes te maken? Nodig TYPISCHROOS dan uit om samen te gaan shoppen bij je favoriete winkel. Tarief 49,- per uur

* Verlichtingsplan

Ook al heb je nog zo’n mooie sfeer neergezet de verlichting in je huis is cruciaal. Het kan de sfeer maken of breken. Aangezien we zo ongeveer de helft van het jaar afhankelijk zijn van kunstlicht is het belangrijk dat je voldoende licht in huis hebt. Niet alleen om de functies goed te kunnen uitvoeren maar ook voor de sfeer. Op een plattegrond worden de lichtpunten geadviseerd hierop kan je zien welke type lampen in het totaalplaatje passen. Hiervan ontvang je een lijst met de producten inclusief de prijzen en de online verkoopadressen. 

* Tips & trucs-

Misschien heb je alleen wat tips en trucs nodig omdat je huis niet als je thuis voelt. Laten we deze wensen bespreken in een persoonlijk gesprek. TYPISCHROOS komt bij je op locatie kijken. Samen gaan we bepalen wat ervoor nodig is dat je wel een thuisgevoel kan creëren. Tarief € 65,- per uur.

De aangeboden tarieven zijn inclusief heel veel aandacht 😉 en exclusief 21% BTW en reis, -kilometervergoeding van € 0,25 p. km vanaf Hengelo OV

Vertel, heb jij een goed gevoel gekregen bij TYPISCHROOS of heb je vragen of opmerkingen?

JUST CONTACT ME