• 2D en 3D tekeningen

Interieurdesigner TYPISCHROOS ✔ Advies op Maat

2018-07-19T15:42:54+00:00

Interieurdesigner TYPISCHROOS geeft Advies Op Maat…

Zoveel mensen, zoveel wensen. Elke interieur verdient persoonlijke aandacht. Daarom wordt er gekeken naar wat nodig is om van je huis jouw thuis te maken. Het gaat mij erom dat jij je er thuis voelt, daarom ben je deelgenoot in dit mooie proces. Mijn doel is je bewust te maken wat echt belangrijk in huis voor je is. Als je de achterliggende gedachten weet kan je ook beter keuzes maken. Indien gewenst houdt interieurstylist TYPISCHROOS het overzicht voor je en worden er veel zorgen uit handen genomen.

Interieurdesigner TYPISCHROOS houdt zich bezig met de gevoelskant van het wonen.

Wil je dat het gehele nieuwbouwproject wordt begeleidt of heb je behoefte aan een rechterhand in je bestaande interieur. Tijdens een oriëntatiegesprek gaan wij samen jouw wensen en eisen inventariseren. TYPISCHROOS kan op diverse manier jouw nieuwe woonstijl visualiseren.

✔ 2D tekening

✔ 3D tekening

✔ Moodboard de Luxe

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring voor een nieuwe praktische en logische indeling, meer opbergruimte, de ruimtes een functie geven waardoor onder ander rust ontstaat, de juiste keuze maken bij het shoppen, hoe kan je een ruimte groter of kleiner en intiemer laten voelen, het totaalplaatje als een eenheid te laten voelen.

Klik hier voor meer informatie