Interieuradvies @TYPISCHROOS

Niet iedereen kan zich goed voorstellen hoe de meubelen passen in het nieuwe interieur. En het is lang niet altijd gemakkelijk om je huis (op)nieuw in te richten. Want hoe krijg je de beste indeling met alle meubelen? En welke kleuren en materialen passen bij elkaar? Daarbij is geen één interieur hetzelfde. Iedereen heeft de eigen leefstijl en levensbehoeftes.

Of misschien heb je een mooi huis, maar voelt het niet als jouw thuis. Omdat je bijvoorbeeld niet de inrichting hebt die echt bij jou past, of omdat de meubels niet op de juiste plaats staan. Dit vraagt om een persoonlijke aanpak.

Ervaar het gemak van een stijlvol ontworpen interieur, als resultaat van een samenwerking die we samen maken. Ik begeleid je met veel passie en plezier bij het ontdekken van je persoonlijke stijl. TYPISCHROOS geeft je de handvatten waarmee jij je eigen thuis kan creëren. Het is voor mij belangrijk dat het goed voelt.

Mijn eigen stijl is vooral te omschrijven als no-nonsense, tijdloos, neutraal en bestaande uit mooie natuurlijke materialen. Ik laat me inspireren door de laatste woontrends, maar hol er niet achteraan. Wat ook typerend voor mijn eigen “handtekening” is, is dat ik een open houding heb, transparant werk en als enige doel heb dat jij een fijn thuis krijgt.

Voor mij is thuis de meest belangrijkste plaats in mijn leven. Het bevordert mijn fysieke en mentale gezondheid. Dit gaat dus ook verder dan een kussentje neerleggen en een kaarsje aansteken. Persoonlijk denk ik dat het bestaat uit terugtrekken, controle, verbondenheid en identiteit. Als dit wordt vertaalt naar fysiek, dan krijg je het warme gevoel wat we thuis noemen.

Als TYPISCHROOS met je mee mag denken hoe jij van je huis jouw thuis kan creëren, kan het je geld, stress en tijd besparen.

Inspiratiefoto’s (geen eigen werk)