Interieuradviseur2018-10-31T14:57:48+00:00

Interieurdesign @TYPISCHROOS

Niet iedereen kan zich goed voorstellen hoe de meubelen passen in het nieuwe interieur. En het is lang niet altijd gemakkelijk om je huis (op)nieuw in te richten. Want hoe krijg je de beste indeling met alle meubelen? En welke kleuren en materialen passen bij elkaar? Daarbij is geen één interieur hetzelfde. Iedereen heeft de eigen leefstijl en levensbehoeftes. Of misschien heb je een mooi huis, maar voelt het niet als jouw thuis. Omdat je bijvoorbeeld niet de inrichting hebt die echt bij jou past, of omdat de meubels niet op de juiste plaatst staan. Dit vraagt om een persoonlijke aanpak. TYPISCHROOS kijkt samen met jou hoe jij en jouw gezin in dit huis willen wonen. Welke stijl past bij jullie? Waar worden jullie blij van? En hoe kunnen we dit terug laten komen in de inrichting?

Als wij een afspraak van 1,5 uur hebben ingepland, ontvang je van mij zoveel mogelijk antwoorden op je vragen. Wij bekijken samen de ruimte en ik hoor je wensen. Tijdens deze 1,5 uur interieuradvies ontvang je tips en trucs waarmee je later zelf mee aan het werk mag gaan om ze uit voeren.

€ 150,00 (exclusief 21% BTW) reis en kilometervergoeding € 0,25 per km. (Dit wordt berekend met Google Maps, vanaf de Dennenbosweg te Hengelo)

Inspiratiefoto’s (geen eigen werk)