Hoe bereik je hét interieur binnen jouw budget?

Iedereen heeft wensen voor een droominterieur. De één heeft voldoende budget zodat de wensen met een beetje styling advies ook uit kunnen komen. Je kan de mooiste materialen kiezen en de beste kwaliteit. Het is toch heerlijk als dit kan?!

Persoonlijk ben ik ook voor less is more. Niet teveel en je materialen en producten, hierdoor trekken ze stuk voor stuk alle aandacht in het interieur. Dit kan omdat je de producten en materialen met zorg hebt uitgekozen, waardoor ze ook de aandacht waard zijn. Hierbij hoef je niks te verdoezelen of te camoufleren. Maar denk nu niet dat je met minder, weinig of vrijwel geen budget niet richting een droominterieur kan creëren. Je moet alleen even wat concessies doen.

Dus heb je nu een interieur wat wel camouflage nodig heeft of waarbij iets juist niet de aandacht mag krijgen, dan komt het op creativiteit aan.

1/Begin bijvoorbeeld eens met alles uit je woonkamer te halen. Je mag dan alleen de producten en meubelen terug zetten waar je echt blij van wordt of welke praktisch zijn. Zo, dat ruimt lekker op… Nu heb je al de 1ste producten die waarschijnlijk juist de aandacht mogen krijgen. Door ze de ruimte te geven gaan ze vanzelf shinen.

2/Kijk nu eens welke meubelen en accessoires een verfje of een nieuw stofje kunnen gebruiken. Of omdat ze eraan toe zijn , of om zo een rustig geheel te scheppen.

3/Mijn favoriet…Het snelste en het grootste resultaat kan je bereiken met het verven van de muren in huis. Let op! Kies zorgvuldig een kleurpalet uit.

Als je hier hulp bij kan gebruiken? Just contact me