Welke inrichting in de slaapkamer spreekt jou aan?

Naar aanleiding van een binnenkomend verzoek om van dienst te zijn bij de styling van de slaapkamer zijn de volgende schetsen van 3 verschillende slaapkamers uitgewerkt.

We hebben 1 slaapkamer met een 2-persoonbed inclusief hoofdbord” That’s it… Dan kan ik wel los gaan op de styling.

Hoe je een slaapkamer gaat stylen is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke levenswijze en hoe jij je in deze ruimte wilt voelen.

 

Bij de slaapkamer 1 is gekozen voor een groepje hanglampen. Dit gecombineerd met een wanddeco en een tafeltje. Er is gekozen voor items die stuk voor stuk eye catchers zijn. Het is de kunst om alles in evenwicht te houden en een gevoel van eenheid, rust, flow en beweging te creëren.

Bij slaapkamer 2 is een nis (lees; nestje ;-)) om het bed gebouwd. Je kan hier accessoires in zetten waar jij blij van wordt, de boeken die je graag in bed leest of een hele serie met plantjes op de bovenste plank plaatsen. Planten brengen zuurstof en zijn dus gezond om in de slaapkamer te gebruiken.

Bij slaapkamer 3 zie je dat de kleur van het hoofdboard doorloopt op de muur. Op deze manier kader je het af. Dit maakt een compact geheel. Door juist aan de bovenkant de schilderijen uit balans op te hangen creëer je met strakke lijsten weer de levendigheid.

Zo zie je maar, 1 slaapkamer en toch totaal anders qua sfeer.

Kan jij wel een beetje hulp gebruiken bij jouw project >>>>>>> Just contact me