Wat komt er op mijn pad als ik nieuw ga bouwen?

Als je plannen hebt om een huis nieuw te laten bouwen, dan brengt dat heel veel mogelijkheden. Je kan de woning geheel naar eigen inzicht opzetten. Van de bakstenen, het type hout, de materialen in de badkamer, sanitair, de keuken, werkblad, materiaal kasten, de vloeren, wandafwerking, verlichtingspunten, type deur en nog veel meer.

Juist al deze mogelijkheden geven keuzestress. Je wilt het exterieur en het interieur op elkaar afstemmen. Dan wordt het een mooi geheel. Maar door al deze keuzes goed op elkaar af te stemmen in je hoofd, verlies je al snel het overzicht. Ga eens met interieurstylist TYPISCHROOS om tafel, nadat je de nodige brainstorm sessies samen door bent gegaan, wordt het uiteindelijke ontwerp helder. Al de ideeën worden samengevoegd tot één geheel.

Met dit definitieve ontwerp kan je de uitvoerende partijen in één oogopslag laten zien welke kant je op wilt gaan. Door het visueel te maken weet je zeker dat de partijen je ook begrijpen. Want als je iets omschrijft kan iemand anders het anders interpreteren.

Klinkt dit voor je als ontspannen een bouwperiode in gaan? Just contact me